De Vreugde Tuin

Over locatie De Vreugde Tuin

De locatie

Het Ben Oude Nijhuis is een karakteristiek pand in de wijk Overschie. De bewoners leven in het rechterdeel van dit mooie complex. Het is aangepast aan de wensen en de zorg die u nodig heeft. Zo is er een grote huiskamer direct aan de binnentuin. Met natuurlijk openslaande deuren en een compleet ingerichte keuken. Hier wordt elke dag vers gekookt. Daarnaast is er nog een tweede huiskamer die meer als rust- en televisieruimte gebruikt kan worden.

 

Meer over de ondernemer

Vanessa Arias

Door de zoektocht naar passende zorg voor mijn ouders weet ik alles over de frustraties, de vragen en de gevoelens die optreden bij het zoeken en kiezen van de juiste plek.

Wanneer door geheugenproblematiek of het verouderingsproces zelfstandig wonen niet meer gaat, ontstaan er gevoelens van angst, verdriet en onzekerheid. De familie en mantelzorger worden hierin sterk betrokken.

In Zorgvilla Tante Toos De Vreugde Tuin bieden wij kwalitatief maatwerk kleinschalige zorg, zonder haast en met de persoonlijk aandacht die ieder persoon verdient. Alle 18 appartementen hebben veel licht en groen en de gezamenlijke ruimtes zijn slim en praktisch ingericht.

Persoonlijk
Vanessa Arias: In 2008 ben ik de zorg in gegaan en sindsdien heb ik bij verschillende instellingen en afdelingen gewerkt met uiteenlopende doelgroepen. Hierdoor heb ik een ruime ervaring opgedaan in de klinische setting (ziekenhuiservaring). Om mijn kennis in de ouderenzorg uit te breiden en mijn netwerk te vergroten, ben ik twee jaar geleden begonnen als zelfstandig ondernemer in de zorg (zzp’er), naast mijn vaste baan.
Nu, na zoveel gezien en geleerd te hebben, denk ik klaar te zijn om de volgende stap in mijn carrière binnen de zorg te nemen: als zelfstandig ondernemer mijn eigen kleinschalige woonzorgvoorziening voor personen met geheugenproblematiek oprichten.
Zorgvilla Tante Toos is een van de nieuwe formules die Aafje Coöperatie heeft opgezet met oog voor ouderen met een klein beurs. Toen ik dat hoorde werd ik meteen enthousiast over. Het gaat hier om een kleinschalige woonvorm waar kwalitatieve zorg op maat geboden kan worden binnen de wettelijk gestelde eisen, maar met de warmte en liefde die je normaal alleen bij je geliefden kan vinden.

Fernando Hernandez: Ik ben Fernando, woonachtig in Arnhem; ik ben vader van drie kinderen en geniet volop van mijn functie als triageverpleegkundige. “Om gelukkig te zijn moet je iets doen waar je gelukkig van wordt” (Cruijff.J.). Ik beschouw mijn zorgberoep als een roeping waar ik gelukkig van word. De komende tijd zal ik nog mijn vaste dienst houden. Wel ben ik bereid mijn vrouw te ondersteunen waar nodig is.

In Zorgvilla Tante Toos De Vreugde Tuin streven wij naar kwalitatieve zorg. Het kan echter zijn dat er zaken ontstaan waar u niet tevreden over bent. Wij vragen u hierover contact met ons te zoeken zodat we kunnen werken aan verbetering.

Is de geboden oplossing voor u niet voldoende, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). U kunt uw klacht melden bij de onafhankelijke klachtenfunctionaris via info@klachtenportaalzorg.nl of 0228-322205.

Werken bij locatie De Vreugde Tuin?

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of hoe we kunnen samenwerken? Neem contact op met Vanessa Arias.