Kernwaarden

Kernwaarden A&F Coöperatie

Goede zorg moet voor iedereen beschikbaar zijn, los van de grootte van de portemonnee. Om het stijgend aantal ouderen de komende jaren te kunnen voorzien van goede betaalbare zorg in een kleinschalige vertrouwde omgeving, heeft A&F Coöperatie De Dienstbode en Zorgvilla Tante Toos in het leven geroepen.

Ondernemerschap

Kleinschaligheid en ondernemerschap zijn inmiddels gekende recepten om de zorg te vernieuwen en te verbeteren. Tegelijkertijd biedt dit ervaren medewerkers uit de zorg de kans om hun droom waar te maken: als zelfstandig zorgondernemer hun eigen visie en overtuiging uitwerken. De zorgondernemers die A&F Coöperatie zoekt, zijn pioniers die de zorg fundamenteel willen veranderen.

Kleinschalig

A&F Coöperatie gelooft in kleinschaligheid. Zorgvilla Tante Toos biedt kleinschalig wonen aan dat zoveel mogelijk lijkt op thuis. Bij De Dienstbode kunnen ouderen in hun eigen appartement blijven wonen. Kleinschaligheid is hier net zo belangrijk. Een huiselijke sfeer, korte lijnen, vaste gezichten en persoonlijk contact zijn belangrijke uitgangspunten.

Persoonsgebonden budget

Het persoonsgebonden budget kan een innovatieve rol vervullen en ervoor zorgen dat degene met de zorg en ondersteuningsvraag aan de basis komt te staan van het begrip langer thuis. De kosten van de zorg worden betaald vanuit een pgb. Iedereen die in Zorgvilla Tante Toos komt wonen of gebruik gaat maken van de diensten van De Dienstbode, moet een pgb aanvragen.

Kwaliteit

Kwaliteit is bij A&F Coöperatie meer dan alleen bureaucratische regels. De mens staat centraal. Maar er is meer. De zorg en het welzijn van de locaties Zorgvilla Tante Toos en De Dienstbode worden getoetst volgens de bestaande regelgeving. De vertegenwoordigersraden spelen bij De Dienstbode en bij Zorgvilla Tante Toos een grote rol als het gaat om de beleving van de kwaliteit. Het bestuur van de vereniging is een volwaardig gesprekspartner voor de zorgondernemer.

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of hoe we kunnen samenwerken? Neem contact op met Sietske van Duren.