leden van de Coöperatie

2020: Aafje Coöperatie wordt opgericht door de initiatiefnemers van het eerste uur

Stichting Aafje ging samen met Hans van Putten de uitdaging aan om de ouderenzorg in Rotterdam Rijnmond en de Drechtstede te vernieuwen. Zij hebben een mooi fundament gelegd voor de groei van de twee zorgformules Zorgvilla Tante Toos en De Dienstbode in Rotterdam Rijnmond en de Drechtsteden.

2023: Aafje Coöperatie wordt door Toetreding van Fundis Holding A&F Coöperatie

Fundis besloot om in 2023 ook gebruik te gaan maken van de formules Zorgvilla Tante Toos en De Dienstbode. Reden hiervan is dat zij binnen hun eigen werkgebied hun bestaan de aanbod aan zorg aan ouderen willen uitbreiden. Met name het aspect dat deze formules voornamelijk voor ouderen met een ‘kleine portemonnee’ is ontwikkeld sprak hen aan.

Binnen A&F Coöperatie hebben ook de zorgondernemers een belangrijke stem

De aangesloten zorgondernemers vormen samen met de Stichting Aafje en Fundis A&F Coöperatie. De rol en positie van de zorgondernemers is van groot belang als het gaat om transparantie en medezeggenschap in de Coöperatie. De zorgondernemers beslissen mee over het te voeren beleid, beoordelen de jaarplannen en werken nauw samen met het bestuurder en de directie van A&F Coöperatie.

Stichting Aafje

Guy Buck

Stichting Aafje

Peter Ploegsma

Stichting Aafje

Fundis Holding

Zorgondernemers Zorgvilla tante Toos

Mariëlle Haslinghuis

Zorgvilla Tante Toos

Annemiek Dekkers

Zorgvilla Tante Toos

Zorgondernemers De Dienstbode

Jacqueline Raphaela

De Dienstbode

Maria Bakker

De Dienstbode

Deze leden vormen samen A&F Coöperatie. Vooral de rol en positie van de zorgondernemers is van groot belang als het gaat om transparantie en medezeggenschap van de zorgondernemers in de Coöperatie. De zorgondernemers beslissen mee over het te voeren beleid, beoordelen de jaarplannen en werken nauw samen met de bestuurder en directie van A&F Coöperatie, Hans van Putten en Sietske van Duren.

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of hoe we kunnen samenwerken? Neem contact op met Sietske van Duren.