Zorgvilla Tante Toos

Zorgvilla Tante Toos is er voor iedereen

Betaalbaar wonen in een zorgvilla. Dat is het unieke aan Zorgvilla Tante Toos. U moet toch zelf kunnen kiezen waar u uw welverdiende oude dag doorbrengt?

Zorgvilla Tante Toos is:

  • Kleinschalige 24-uurszorg voor mensen met dementie.
  • Een klein team van vaste medewerkers.
  • 16 tot 18 appartementen met eigen badkamer en pantry.
  • Gezamenlijke leefruimten en tuin.

 

Veilig en gezellig kunnen wonen. Goed verzorgd worden en toch de baas over je eigen leven blijven. Tot voor kort viel dit onder het gezegde “dromen zijn bedrog”. Maar nu niet meer. Bij Zorgvilla Tante Toos bent u van harte welkom. Ook wanneer u alleen een AOW heeft. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich in onze Zorgvilla Tante Toos thuis voelt.

Elke zorgvilla heeft een zorgondernemer aan het roer met ruime ervaring in de zorg. Elke zorgondernemer doet er alles aan om mensen zich thuis te laten voelen en ze toegang te geven tot alle zorg en begeleiding die nodig is. Elke bewoner is lid van de vertegenwoordigersraad van Zorgvilla Tante Toos. Deze vertegenwoordigersraad heeft een officiële status en komt op voor de belangen van elke bewoner.

De kosten voor de huur, maaltijden en service

De kosten voor het wonen in de zorgvilla kunt u betalen met uw AOW-pensioen, mogelijk klein aanvullend pensioen en de subsidies waar u recht op heeft (huursubsidie, zorgtoeslag). Naast de huur van uw appartement en servicekosten, betaalt u voor de maaltijden en de was.

De kosten voor de zorg en begeleiding

Op dit moment heeft u al zorg en ondersteuning, thuis of in een zorgcomplex. Helaas kunt u daar niet meer blijven wonen. Naast veilig wonen, heeft u 24-uur zorg en begeleiding nodig. Dat gaat u niet zelf betalen. U kunt zelf uw eigen persoonlijke ondersteuningsbudget aanvragen, het persoonsgebonden budget (PGB). Met dit budget kunt u al uw zorg zelf inkopen. Op de tijden dat u het wilt. U bent dus de baas over uw eigen geld en uw zorg.

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of hoe we kunnen samenwerken? Neem contact op met Sietske van Duren.